Venstraat 1 Tel: 06-11256158 5408RN Volkel Email: [email protected]

9,7
10 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
30-1-2021 13:59:53
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Gebruikte ML 280 grijs kenteken gekocht. Opvallend is de vriendelijkheid en keurige afhandeling bij de levering. Leuke mensen met het hart op de goede plaats. Ombouw naar grijs kenteken is door het bedrijf zelf gedaan. Mooier en netter kan het volgens mij niet. Zo ook de behulpzaamheid en "nalevering" van een onderdeel.
12-1-2019 10:20:59
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
gebruikt mercedes ml 280 gekocht waren wat probleempjes,alles tot in de puntjes opgelost, in een woord super, super wat een service. dikke aanrader
16-11-2017 10:09:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Prijs/kwaliteit
10
Goede communicatie, fijne ontvangst, eerlijk en goede prijst kwaliteit verhouding. Een échte aanrader!!!
29-3-2017 20:38:14
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Bij aanschaf auto, alles netjes zoals afgesproken geregeld!! Echt een aanrader als je een goede auto wilt kopen!!
8-7-2016 21:52:17
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Een hele positieve ervaring met dit bedrijf. Een prachtige auto en hele fijne mensen. Daar kom je graag voor uit Amsterdam. Kortom een aanrader!
8-7-2016 21:52:12
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Een hele positieve ervaring met dit bedrijf. Een prachtige auto en hele fijne mensen. Daar kom je graag voor uit Amsterdam. Kortom een aanrader!
15-6-2016 14:01:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vriendelijke verkoper, goed advies gekregen.
13-1-2016 09:37:10
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Correcte en snelle afhandeling.
25-11-2015 09:55:12
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Nette wagens voor een scherpe prijs! Verkoper is flexibel en denk mee met de klant. Kleine reparaties worden snel en vakkundig uitgevoerd.
24-11-2015 09:57:12
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Eerste beoordeling

Graag voordat u langs komt telefonisch contact, wij hebben ruime openingstijden. Op deze manier vinden we altijd een passend tijdstip om langs te komen.
U kunt ons bereiken op 06-11256158 van 's morgens tot 's avonds .