Venstraat 1 Tel: 06-11256158 5408RN Volkel Email: info@dt-motoren-auto.nl

9,7
9 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
12-1-2019 10:20:59
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
gebruikt mercedes ml 280 gekocht waren wat probleempjes,alles tot in de puntjes opgelost, in een woord super, super wat een service. dikke aanrader
16-11-2017 10:09:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Prijs/kwaliteit
10
Goede communicatie, fijne ontvangst, eerlijk en goede prijst kwaliteit verhouding. Een échte aanrader!!!
29-3-2017 20:38:14
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Bij aanschaf auto, alles netjes zoals afgesproken geregeld!! Echt een aanrader als je een goede auto wilt kopen!!
8-7-2016 21:52:17
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Een hele positieve ervaring met dit bedrijf. Een prachtige auto en hele fijne mensen. Daar kom je graag voor uit Amsterdam. Kortom een aanrader!
8-7-2016 21:52:12
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Een hele positieve ervaring met dit bedrijf. Een prachtige auto en hele fijne mensen. Daar kom je graag voor uit Amsterdam. Kortom een aanrader!
15-6-2016 14:01:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vriendelijke verkoper, goed advies gekregen.
13-1-2016 09:37:10
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Correcte en snelle afhandeling.
25-11-2015 09:55:12
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Nette wagens voor een scherpe prijs! Verkoper is flexibel en denk mee met de klant. Kleine reparaties worden snel en vakkundig uitgevoerd.
24-11-2015 09:57:12
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Eerste beoordeling

Graag voordat u langs komt telefonisch contact, wij hebben ruime openingstijden. Op deze manier vinden we altijd een passend tijdstip om langs te komen.
U kunt ons bereiken op 06-11256158 van 's morgens tot 's avonds .